Particuliere verhuis

Een verhuis regelen hoeft niet altijd een stressvol gebeuren te zijn. Als je op een betrouwbare en ervaren verhuisfirma rekent, is de klus in een mum van tijd geklaard. Verhuizen is méér dan vervoeren alleen. 

Schollaert privéverhuis

De beste verhuisservice

Huisbezoek of rondleiding via video

Verhuistips op maat

Nauwkeurige planning en taakverdeling

Uitgebreid wagenpark, afgestemd op jouw verhuisnoden

Verhuisliften voor verschillende hoogtes

Kwalitatief verpakkingsmateriaal

Ben je toch bang om iets vergeten te zijn? Check dan zeker nog onze verhuistips. Wil je graag een verhuislift huren? Of vraag je je af hoe wij jouw verhuis precies regelen? Aarzel niet om ons te contacteren.


Logo Verzeker Je

Het verhuisteam van Schollaert is opgeleid om jouw verhuis zo vlekkenloos mogelijk te laten verlopen. Maar toch kan het gebeuren dat het niet helemaal loopt zoals gepland.

Wil je liever zeker zijn dat jouw goederen 100% verzekerd zijn? Vraag dan jouw verhuisverzekering aan bij onze partner Kegels & Van Antwerpen NV via onderstaande link.

Logo Kringwinkel

Heb je meubelen en/of andere spullen waar je vanaf wilt maar die nog kunnen dienen voor een ander? Wij werken samen met De Kringwinkel Open Plaats. Je geeft met ons mee wat nog een tweede leven waard is en deze worden vervolgens opgehaald in ons magazijn.

Wil je weten of jouw meubelen en/of andere spullen in aanmerking komen hiervoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Internationale verhuis?

Schollaert Internationale verhuis

Op zoek naar een nieuw verhaal in het buitenland? Er komt heel wat kijken bij internationale verhuizingen. Reken daarom op onze hulp. Wij verzorgen ook groepage voor kleine hoeveelheden naar alle landen.

Goederenvervoer

Verhuizen naar het buitenland kan ook zonder zorgen. Schollaert Verhuizingen vervoert jouw goederen probleemloos naar andere continenten. Kleine hoeveelheden plaatsen we in houten kisten, grote hoeveelheden worden in containers getransporteerd. Bij alle internationale verhuizingen komen jouw goederen sowieso op hun bestemming terecht, of ze nu per schip verplaatst worden of door de lucht.

Vertrouw op onze ervaring

Dankzij onze expertise zijn we vertrouwd met de verschillende facetten van het verhuisproces voor internationale verhuizingen. Zo verhuizen we over de weg, binnen de stad en de provincie, maar ook op Europese wegen vind je onze verhuiswagens terug.

Wil je jouw privéverhuis door ons laten regelen? Of wil je jouw kantoorverhuizing overlaten in onze handen? Aarzel niet om contact op te nemen. Bespreek gerust de mogelijkheden rond meubelopslag.


Bekijk onze verhuistips

Klanten getuigen

"We houden eraan u en de volledige verhuizersploeg te danken voor de snelle en goede afhandeling van de verhuis. We hebben de ervaring en de deskundigheid alsmede de dienstvaardigheid van uw personeel ten zeerste gewaardeerd. We wensen het bedrijf Verhuizingen Schollaert een groeiend en verdiend succes toe."
Familie De Baets
Schollaert Verhuizingen: Dé verhuisfirma in de regio Gent

T +32(0)9 225 10 85
M +32(0)472 06 14 12

Logboekstraat 2
9000 Gent, België

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Schollaert Verhuizingen Gent: bkv erkend verhuizer

BE 0459.417.041